Related Articles
Apfelstrudel
Äppelkaka är en favorit hos många svenskar men åker du ner i Centraleuropa är det en Apfelstrudel man beställer in som efterrätt. Apfelstrudel (eller äppelstrudel) är ursprungligen ett österrikiskt bakverk men vanligt i Tyskland, Tjeckien och närliggande länder. En Apfelstrudel är oftast gjord på en tunn smördeg (ibland mördeg) med en fyllning av äpplen. Oftast […]
Restauranger och barer i Växjö
Växjö har restauranger som erbjuder mat från alla världens hörn! Här finns det allt från småländsk gastronomi till mat från det internationella köket och vill du boka en hotellnatt i samband med ditt besök rekommenderar vi hotellväxjö.se. Flera av restaurangerna har även mottagit priser och utmärkelser och dessutom är det hela 5 restauranger som är […]
Sabrering
Sabrering är sättet att öppna din champagneflaska med lite stil. De må se lite smått galet ut men är garanterat ett snackis på festen. I videon nedan får du lära dig grunderna.