Related Articles
Tartar – Rått är Gott!
En populär förrätt som återfinns på många svenska krogar är ”Tartar” som det kallas. Det syftar oftast till den klassiska råbiffen som görs på innanlår av nöt, finns både som skivad eller mald färs. Biffen eller skivorna kryddas generöst med salt och svartpeppar. Välj gärna en äggula som tillbehör tillsammans med finhackad lök och kapris. […]
Stout
Stout är kanske inte den mest vanligt förekommande drycken på en svensk pub men i Storbritannien och Irland är den omåttligt populär. En stout, som är en sorts öl, kännetecknas av sin mörka färg som kommer från en förhållandevis hög andel rostat omältat korn och rostad malt i bryggprocessen. Ursprungligen kommer denna dryck från Irland […]
Sälj mer med exponeringskyl
Vid försäljning av matvaror och drycker är en exponeringskyl oslagbart. Precis som namnet visar exponerar kylen de varor som man önskar att kunden ska fästa ögonen på. Framförallt är det just drycker som står i dessa kylar då drycker köps mer i spontanköp än snabbmat, korv m.m. Exponera – Följ kundens väg Att exponera en […]