Related Articles
Ostbrickan
Att någon timme efter middagen eller istället för dessert ta fram en ostbricka har blivit mer och mer vanligt i det svenska mathemmet. Ostarna är många och variationsmöjligheterna likaså. Ett lätt misstag vid delikatessdisken i butiken är att plocka på sig för mycket ost av för många sorter. Härav kommer en rekommendation som håller både […]
Sabrering
Sabrering är sättet att öppna din champagneflaska med lite stil. De må se lite smått galet ut men är garanterat ett snackis på festen. I videon nedan får du lära dig grunderna.
Sälj mer med exponeringskyl
Vid försäljning av matvaror och drycker är en exponeringskyl oslagbart. Precis som namnet visar exponerar kylen de varor som man önskar att kunden ska fästa ögonen på. Framförallt är det just drycker som står i dessa kylar då drycker köps mer i spontanköp än snabbmat, korv m.m. Exponera – Följ kundens väg Att exponera en […]