Related Articles
Sälj mer med exponeringskyl
Vid försäljning av matvaror och drycker är en exponeringskyl oslagbart. Precis som namnet visar exponerar kylen de varor som man önskar att kunden ska fästa ögonen på. Framförallt är det just drycker som står i dessa kylar då drycker köps mer i spontanköp än snabbmat, korv m.m. Exponera – Följ kundens väg Att exponera en […]
Tartar – Rått är Gott!
En populär förrätt som återfinns på många svenska krogar är ”Tartar” som det kallas. Det syftar oftast till den klassiska råbiffen som görs på innanlår av nöt, finns både som skivad eller mald färs. Biffen eller skivorna kryddas generöst med salt och svartpeppar. Välj gärna en äggula som tillbehör tillsammans med finhackad lök och kapris. […]
Bubbel
Fransosernas mousserande vin, Spanjorernas Cava, Italienarnas Prosecco och Tyskarnas Sekt, alternativen är många fler än vad som går att härledas från de flestas bubbelkonsumtion. ”I drink Champagne when I win, to celebrate… And I drink Champagne when I lose, to console myself.” Orden är Napoleon Bonapartes. Napoleon talade visserligen om Champagne, men det bubblande vinet […]